+ (30) 6983489615

title image

Πολιτικη Επιστροφων

Επιστροφες-Αλλαγες

Πολιτική αλλαγών & Επιστροφών.

Αλλαγή Προϊόντων.

Έχετε τη δυνατότητα να αλλάξετε ένα προϊόν εντός 14 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του.

Η ολοκλήρωση της αλλαγής σας πραγματοποιείται εντός 14 εργάσιμων ημερών (Δευτέρα- Παρασκευή) από τη στιγμή που μας γνωστοποιήσατε την επιθυμία αλλαγής.

Για να είναι δυνατή η αλλαγή ενός προϊόντος, πρέπει να διασφαλίσετε ότι το προϊόν βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση και δεν έχει υποστεί καμία αλλοίωση.

Η τηλεφωνική επικοινωνία (+ 30 6983489615) μας είναι απαραίτητη για να ξεκινήσει η διαδικασία, εφόσον τηρούνται οι παραπάνω προυποθέσεις.

Tο κόστος της κάθε αλλαγής είναι 5€.

Οι αλλαγές πραγματοποιούνται μέσω παράδοσης-παραλαβής με τον διανομέα της Γενικής Ταχυδρομικής.

ΠΡΟΣΟΧΗ !! ΣΤΑ ΠΡΟΪΌΝΤΑ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ SPECIAL OFFERS ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ  ΑΛΛΑΓΕΣ!   

Επιστροφή Χρημάτων.

Σε περίπτωση που δεν επιθυμείτε να αντικαταστήσετε το προϊόν της παραγγελίας σας, επικοινωνήστε μαζί μας για να αιτηθείτε επιστροφή του ποσού αγοράς. Εφόσον το προϊόν βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση, θα εγκριθεί η αίτηση επιστροφής χρημάτων και θα σας καταθέσουμε την αξία του προϊόντος στο τραπεζικό λογαριασμό που θα μας υποδείξετε εντός 14 εργάσιμων ημερών από την ημέρα που θα παραλάβουμε το δέμα σας.

Ο αποστολέας αναλαμβάνει τα μεταφορικά για την επιστροφή του δέματος με εταιρία courier της επιλογής του (χρέωση αποστολέα). ΔΕΝ γίνονται δεκτές αποστολές  με απλό ταχυδρομείο. Για διευκόλυνσή σας κι εφόσον δεν έχετε κάποια courier που συνεργάζεστε, μπορείτε να επιστρέψετε το προϊόν με δικά μας έξοδα μόνο με την acs courier ( δεν θα γίνει δεκτή επιστροφή με οποιαδήποτε άλλη courier με χρέωση παραλήπτη) κι έπειτα θα αφαιρεθεί το ποσό των 5€ από την αξία του προς επιστροφή προϊόντος.

Αν το προϊόν δεν είναι στην αρχική του κατάσταση, δεν γίνεται δεκτή η αίτηση σας. Η εταιρεία δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ζημιές ή φθορές των προϊόντων μετά τη χρήση τους και δεν υποχρεούται σε καμία περίπτωση σε αντικατάσταση αυτών.

Σε αντίθετη περίπτωση που το προϊόν δεν είναι στην αρχική του κατάσταση, θα σας ενημερώσουμε για την αδυναμία επιστροφής χρημάτων και την επιστροφή του δέματος αυτού. Η επιστροφή χρημάτων αφορά της αξία των προιόντων. Οποιαδήποτε έξτρα χρέωση από υπηρεσίες της courier δεν επιστρέφονται!

Μέσα στο δέμα που θα μας αποστείλετε πρέπει να εσωκλείσετε μια κόλλα χαρτί όπου θα αναγράφετε  Ονοματεπώνυμο, Τηλέφωνο, Τράπεζα, Όνομα Δικαιούχου και ΙΒΑΝ Τραπεζικού Λογαριασμού. Να σας ενημερώσουμε ότι οι επιστροφές χρημάτων μας γίνονται μέσω της τραπεζας ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ. Σε περίπτωση που έχετε άλλη τράπεζα τα έξοδα συναλλαγής επιμερίζονται και από τις δύο πλευρές.

ΠΡΟΣΟΧΗ !! ΣΤΑ ΠΡΟΪΌΝΤΑ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ SPECIAL OFFERS , JEWELLERY ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ  ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ  . 

ΠΡΟΣΟΧΗ !! Σε περιόδους εκπτώσεων και προωθητικών ενεργειών ΔΕΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ επιστροφές χρημάτων, αλλά μόνο ΑΛΛΑΓΕΣ!

* Σε περίπτωση επιστροφής χωρίς ενημέρωση ή με χρέωση μας, η επιστροφή δεν γίνεται δεκτή.

 

Πολιτική Επιστροφών για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ 2+1 ΔΩΡΟ.

Πως λειτουργεί η προσφορά 2+1 Δώρο

Προσθέτοντας 3 Προιόντα στο καλάθι σας αποκτάτε το 1 από τα 3 ως Δώρο. Το Δώρο που κερδίζετε είναι το προϊόν με τη χαμηλότερη τιμή. Η προσφορά ισχύει για όλα τα προϊόντα που αναφέρονται στην εκάστοτε προσφορά.

Στην περίπτωση προσφοράς 2+1 δώρο, η επιστροφή χρημάτων γίνεται δεκτή ΜΟΝΟ αν επιστραφούν και τα 3 προϊόντα της προσφοράς.

 

Επιστροφή Χρημάτων – Πιστωτικό Κουπόνι

Σε Περίπτωση που επιθυμείτε Επιστροφή του προϊόντος κι Επιστροφή χρημάτων Ή Πιστωτικό Κουπόνι, η διαδικασία είναι η εξής:

  • Ετοιμάζετε το δέμα βάζοντας μέσα την απόδειξη.
  • Αν επιθυμείτε επιστροφή χρημάτων βάζετε σημείωμα με Iban, Τράπεζα & ονοματεπώνυμο δικαιούχου.
  • Αν θέλετε να λάβετε πιστωτικό κουπόνι (ισχύς 6 μήνες από την ημερομηνία επιστροφής) για μελλοντικές αγορές, απλώς μας ενημερώνετε, επιστρέφετε το προιόν & σας στέλνουμε το κουπόνι. Η απόδειξη και πάλι χρειάζεται να βρίσκεται μέσα στο δέμα. Η επιστροφή του προιόντος γίνεται αποκλειστικά με τα acs courier και χρέωση παραλήπτη (δωρεάν επιστροφή). Σε περίπτωση που αλλάξετε γνώμη μέσα στο χρονικό περιθώριο των 6 μηνών για την χρήση του πιστωτικού υπολοίπου και επιθυμείτε τελικά επιστροφή χρημάτων ισχύουν οι όροι και οι χρεώσεις της επιστροφής χρημάτων (βλ. επόμενη παράγραφο)
  • Τέλος μπορείτε να στείλετε με ΔΙΚΗ ΜΑΣ χρέωση & μόνο με την acs courier την επιστροφή σας αν συμφωνείτε να αφαιρεθεί το κόστος των 6€ από το ποσό επιστροφής χρημάτων. ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ να χρησιμοποιήσετε δική σας εταιρεία courier ώστε ατόφια να είναι τα χρήματα της επιστροφής, είναι φυσικά δικαίωμά σας. Ιδανικά μας ενημερώνετε και με τον αρ.αποστολής που θα λάβετε από την εταιρεία κούριερ.
  • Με την παραλαβή του δέματος ελέγχεται το προϊόν κι αν βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση επιστρέφονται τα χρήματά σας εντός 14 ΕΡΓΑΣΙΜΩΝ ημερών.
    Το κουπόνι αποστέλλεται άμεσα μέσω email.
  • Μετά από αλλαγή δεν γίνεται επιστροφή χρημάτων.

 

ΠΡΟΣΟΧΗ !! Σε περιόδους εκπτώσεων και προωθητικών ενεργειών ΔΕΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ επιστροφές χρημάτων, αλλά μόνο ΑΛΛΑΓΕΣ!

* Η επιχείρηση επιφυλάσσεται του δικαιώματος της να τροποποιήσει τους παραπάνω όρους οποτεδήποτε χωρίς καμία προειδοποίηση.

Enjoy Shopping!